реклама

реклама

Українська асоціація карате Кіокушинкайкан в липні успішно провела традиційні літні збори в таборі «Дахнівська Січ» в Черкаській області. Цього року табір став уже міжнародним, прийнявши представників відразу декількох країн – Чилі, ПАР, Білорусі, Ізраїлю, повідомляє «Багнет» із посиланням на інформацію прес-служби асоціації.

320px-Kyokushinkai.svg Програма була досить насиченою і включала в себе різні розділи бойової техніки – кихон, ідогейко, ката, куміте.

Протягом тижня, з 2 по 9 липня, учасники проходили по 4 тренування в день під керівництвом шихана – Сергія Лукьянчикова, сенсеїв – Євгенія Запари, Андрія Гудимака і Юрія Сотникова, а також членів збірної команди України: сенсея – Сергія Дороніна, семпаїв – Максима Максимова і Дениса Максимова.

Спортсмени демонстрували витривалість і високу спортивну підготовку: так, під час окремого нічного тренування учасники табору зробили ката (еталонні вправи стелю) 265 раз, в інший день бігли восьмикілометровий крос, а на останньому тренуванні виконали 5000 ударів ногами (Маваші гері).

Цей табір також дав старт підготовці збірної команди України для участі в Європейському чемпіонаті з карате Кіокушинкайкан ІКО Матцушіма, який відбудеться в Іспанії в Барселоні 28 - 29 жовтня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100