реклама

реклама

У Черкасах планують створити департамент муніципальної інфраструктури. Відповідний проект рішення міськради опубліковано на її сайті.

F85095BE-B9BE-42D8-A8B6-3F7435A82EF0_cx0_cy8_cw0_w1023_r1_s Юридично новий департамент утворюється шляхом зміни назви управління інспектування. Але на практиці управління інспектування й далі діятиме – у складі департаменту. Крім цього управління, до департаменту ввійдуть відділ утримання доріг та дорожньої інфраструктури, відділ транспорту, відділ планування і закупівель, відділ бухгалтерського обліку та звітності.

Наразі управління інспектування входить до складу департаменту архітектури, містобудування та інспектування. Тепер інспектування передадуть новоствореному департаменту. При цьому в управлінні інспектування планується збільшення чисельності інспекторів на 4 штатні одиниці за рахунок скорочення загальної чисельності інших виконавчих органів міської ради, а також керівного складу управління інспектування, що існувало до запропонованих змін.

Відділ вуличної інфраструктури, управління транспорту, планово-фінансовий відділ і відділ закупівлі послуг, функції якого перейдуть до нового департаменту, заберуть у департаменту житлово-комунального комплексу. Міський голова Анатолій Бондаренко не раз гостро критикував роботу цієї структури. Тепер чисельність службовців у департаменті ЖКК має скоротитися з 42 до 28.

«Дорожнє господарство та інфраструктура, а також транспортна система є нерозривними об’єктами управління. Проведення транспортної реформи також тісно пов’язане з модернізацією вуличної інфраструктури. Тому доцільним є функціонування єдиного структурного підрозділу з управління міською інфраструктурою», – мовиться в пояснювальній записці до проекту рішення міськради.

реклама

Коментарі  

 
+12 #1 Бух. 18.07.2017 14:33
Да сколькож можна породжувати начальников департаментов, управлений, отделов, секретарей!!!! Мож хоть поработаете дяди и тети?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100