реклама

реклама

Протягом двох місяців Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот» збирав заявки на участь у конкурсній програмі заходу. Так до «КіноШоту» надіслали понад одну тисячу фільмів. Усього – це 1106 короткометражок, з яких 40 – українського виробництва (з Луцька,Харкова, Івано-Франківська, Києва, Запоріжжя, Дніпра, Львова та ін.), а решта – фільми з усього світу (серед країн Ірландія, Індія, Сербія, Угорщина, Німеччина, Франція, Росія, Японія, Велика Британія, Латвія, Грузія, Канада, США, Ірак та Єгипет).

За словами голови організаційного комітету «КіноШоту» Вікторії Лаврєнтьєвої, кількість фільмів, охочих узяти участь у фестивалі, значно зросла порівняно з минулорічними заявками, і це показує рівень розвитку не лише українського кінематографа й зацікавленість українських режисерів в обміні досвідом та знаннями, а й бажання зарубіжних фахівців брати участь у культурно-просвітницьких заходах нашої країни.

Надалі усі 1106 короткометражок перегляне відбіркова комісія, яка і обиратиме з них ті фільми, які увійдуть до конкурсних програм. Нагадаємо, цьогоріч «КіноШот» показуватиме і національну програму ігрового короткометражного кіно, і зарубіжну програму ігрового та анімаційного кіно.

Про це інформує прес-служба фестивалю «КіноШот».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100