реклама

реклама

 

За перший тиждень вступної кампанії до ЧДТУ надійшло  понад 2600 заяв абітурієнтів. Про це повідомили у прес-службі закладу.

 

- Найбільш затребуваними є спеціальності факультету інформаційних технологій і систем, - констатує відповідальний секретар приймальної комісії Черкаського державного технологічного університету Віктор Демиденко. – Попитом користуються такі спеціальності, як хімічні технології та інженерія, харчові  технології, готельно-ресторанна справа, туризм, дизайн, економічні спеціальності загалом.

Із понад 2600 заяв, що вступники подали до ЧДТУ, до 1100 подано випускниками шкіл на ступінь бакалавра, біля 600 - випускниками коледжів та технікумів на навчання за скороченими  програмами підготовки бакалаврів, до 900 – бакалаврами, що планують здобувати ступінь магістра. До 1100 заяв до ЧДТУ надійшло у електронному вигляді.

На сьогодні, заявами абітурієнтів представлено усі регіони України, але 90% усіх вступників – із Черкаської, Київської, Кіровоградської, Вінницької  та Полтавської областей.

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100