реклама

реклама

Працювати швидко та ефективно. Саме таку вимогу ставить голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук пред інформаційно-консультаційним центром підприємства. Учора він представив колективу підрозділу його нового керівника Олену Проваторову.

Більше трьох років вона пропрацювала у кол-центрі підприємства. Добре знає, як налагодити роботу інформаційно-довідкової служби. Крім того, володіє особистими якостями, які потрібні для надання якісних послуг населенню.

Нагадаємо, ІКЦ розташовується у орендованому приміщенні по вул. Б.Вишневецького, 47. На часі його реорганізація та розміщення на базі Черкаського міського РЕМу. Усе - для економії коштів підприємства та підвищення рівня надання послуг, розширення їх переліку. Олег Самчук дав доручення проаналізувати роботу центру, визначити проблемні моменти та удосконалити систему звернень.

- Вважаю, що центр має всі технічні та кадрові можливості для того, аби будь-які звернення опрацьовувати у максимально стислі строки. Головне – пам’ятати, що ми працюємо для людей, а вони – найбільша цінність підприємства, - говорить начальник інформаційно-консультаційного центру Олена Проваторова.

ДО ТЕМИ:

Фахівці консультаційного центру надають безкоштовні консультації під час особистих звернень, телефоном та електронною поштою з наступних питань:

- прав, обов'язків та відповідальності постачальника й споживача електроенергії;

- тарифів для юридичних та фізичних осіб;

- оформлення пільг;

- оформлення субсидій;

- норм місячного споживання електроенергії;

- реструктуризації заборгованості;

- припинення користування електричною енергією;

- порядку і причин відключення споживача від електромережі;

- купівлі, експлуатації й обслуговування приладів обліку електроенергії.

Про це повідомили в Черкасиобленерго.

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Щука 18.07.2017 22:53
Все хорошо! Але тарифи, сука (собака жіночої особи), непосильні! Щоб народ не залишився без електрики і не перейшов на свічки, треба на зупинках громадського транспорту, які зараз по місту масово оновлюються, встановлювати три-чотири розетки (щоб не вбило по 5 вольт і на 2 ампера, щоб швидко) для підзарядки телефонів, айфонів, планшетів і т.д а також безкоштовний ВІ-ФІ в придачу! І буде рай: прийшов на зупинку, зарядив телефон, зайшов в особистий кабінет, передав дані і плакат з логістичним центром тренкіна почитав!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100