реклама

реклама

Жителі Умані поступово звикають до незвичного гулу та крилатих літаків, які досить низько пролітають над землею. Уже кілька днів за містом з місцевого військового аеродрому злітають військово-транспортні літаки, пише «Рідний край».

an-26 (1) Як повідомляють очевидці, над Уманню кружляють Ан-26, вони регулярно здіймаються в небо як вдень, так і вночі.

Про відновлення військового аеродрому «Умань» йшлрч вже давно, особливо він став необхідним, коли в Україні почалася війна. У 2015 році Міноборони видало наказ «Про визначення військового аеродрому «Умань» аеродромом спільного використання державною та цивільною авіацією України». З того часу комплекс став доступним не лише для військових потреб, а й для посадки цивільної авіації, перевезення вантажів.

Організацію виконання та забезпечення польотів повітряних суден, а також обслуговування повітряного руху на аеродромі спільного використання «Умань» покладено на підрозділи військової частини А2614 та експлуатанта аеродрому, який здійснює обслуговування повітряних суден цивільної авіації, відповідно до Повітряного кодексу та інших нормативно-правових актів, які регламентують діяльність державної та цивільної авіації України.

На сьогоднішній день уманський аеродром розвивається і відновлюється.

реклама

Коментарі  

 
+7 #1 ZNZ 19.07.2017 13:04
Прекрасна новина. Вітаю повномасштабне відродження Української Армії!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100