реклама
Sucurity Police

реклама

14 грудня до голови Шполянської районної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» надійшла відповідь районного відділу УМВС в Черкаській області на заяву про викрадення рекламно-агітаційного банера, що був встановлений на орендованій рекламній площі 12 листопада. Міліціянти, що виявляють подекуди дивну активність щодо «Свободи» відмовилися розшукати вкрадене майно під приводом того, що… банер було віднесено вітром. Про це інформує прес-служба ВО «Свобода».

Як інформують «свободівці», банер був розміщений до зустрічі Олега Тягнибока із громадою Шполи ще 12 листопада, проте 28 листопада його було вкрадено з рекламного місця. Ця подія дивним чином трапилася за кілька годин до приїзду у Шполу «губернатора» Черкащини Сергія Тулуба, що відвідав регіон «без попередження». Варто зазначити, що у той же день місцеві, а згодом і центральні ЗМІ облетіла звістка про нібито викрадення автомобіля у вищезгаданого «губернатора». Відтак, у шполянських підлеглих Тулуба були усі причини не бажати, щоб даний агітаційний носій не потрапив на очі розлюченому керівникові.

Шполянська міліція надіслала відповідь про відмову у розслідуванні цього викрадення, оскільки у Шполі того дня нібито був сильний вітер, який і зірвав агітаційний банер. Проте варто зазначити, що інших банерів цей вітер не зірвав. Сам свободівський банер зовсім зник, сильного вітру у цей день, за даними метеорологів, не було…

– Ми розглядаємо цей інцидент, як чергову, планомірну провокацію та елемент політичної боротьби влади проти Всеукраїнського об’єднання «Свобода», проти всієї опозиції в цілому. Відмова місцевої міліції від розслідування цього викрадення нашого майна – лише підтверджує це. Зрозуміло, що підконтрольна владі шполянська міліція не може і не хоче розслідувати злочини проти «Свободи», проти опозиції та проти народу взагалі, навіть якби це були не викрадення банерів, а викрадення людей. Ми звертатимемося до відповідних органів з вимогою дати правову оцінку діям та бездіяльності шполянських правоохоронців, – сказала голова Черкаської обласної організації ВО «Свобода» Тетяна Чорномаз.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Романович 16.12.2011 22:43
Продалась Черевку а тот продался ПР - якы ще аргументы??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 sergo 16.12.2011 20:10
кто крышует свободу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Нетолерантний 16.12.2011 10:10
Цитую Вітя Бульба:
Тетяна Чорномаз - це псевдо-опозиціонерка................................

Аргументи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 sergo 15.12.2011 19:43
кто-то чего-то бойтся...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 Вітя Бульба 15.12.2011 18:36
Тетяна Чорномаз - це псевдо-опозиціонерка................................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100