реклама

реклама

«Професії людей «Людина-людина» - такою була тема «відкритих дверей» в рамках заходів Європейської, Євроатлантичної інтеграції України та виховання молодого покоління для допитливих 25-ти учнів першого класу Смілянської загальноосвітньої школи № 4. Вони на чолі з класним керівником Ніною Іванівною Хільченко завітали на минулому тижні до Смілянської об’єднаної державної податкової інспекції.

Як інформує прес-служба Смілянської ОДПІ, перед допитливими очима малюків-першокласників відкрилося багато невідомого. Вони познайомилися з першим заступником начальника інспекції Вікторією Григорівною Шевченко та працівниками декількох відділів інспекції, а також функціями, які вони виконують.

При спілкуванні маленькі учні з’ясували, що без гарного знання математики та української мови не зможуть стати податківцями, адже ця спеціальність вимагає багато знань в  різних галузях народного господарства. А ще діти гарно засвоїли, що професії податківця характерно те, що, окрім роботи з комп’ютерною технікою, доводиться багато спілкуватися з іншими людьми, що вимагає дотримання високої культури спілкування.

Податцівці констатують: дитячій безпосередності та цікавості не було меж. Важливо зазначити, що юні майбутні платники податків вразили податківців своєю дисциплінованістю, цікавістю і навіть знанням іноземної мови.

Повернувшись до своєї школи, діти переглянули мультфільм «Місто мрії», який презентували працівники відділу масово-роз’яснювальної роботи на чолі з начальником відділу Василем Жуком.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 sergo 16.12.2011 19:36
это чо было?учили детей как бабло выбивать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100