В одному із сіл Черкаського району правоохоронці затримали 30-річного жителя Черкас, який вчиняв крадіжки з нежилих будинків. Відкрито кримінальне провадження, інформують у ГУНП України в Черкаській області.

20375822_277452386073635_5734761685437254017_n Близько другої години ночі до чергової частини Черкаського районного відділення поліції зателефонував 50-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів, що за добу тому він виявив, що з його нежилого домоволодіння викрадено електроінструмент. Чоловік вирішив залишитись на ніч, проте вночі почув, як хтось намагається проникнути в будинок. Зловмисник побачивши, що в середині хтось є, втік, залишивши біля двору свій автомобіль.

Поліцейські, які прибули на виклик, швидко встановили власника автомобіля, ним виявися 30-річний житель міста Черкаси. Під час огляду транспортного засобу в багажному відділенні правоохоронці виявили викрадений у заявника перфоратор. За словами зловмисника стало відомо, що він не працює, щоб заробити кошти поїхав по селам шукати закинуту хату, щоб обікрасти.

За даним фактом Черкаським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває перевірка.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 ZNZ 28.07.2017 09:55
Це літо "врожайне" на вилов "домушників". Кажуть, на зоні їх зараз "люблять" навіть співкамерники, так що покарання буде забезпечено ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100