реклама

реклама

Під час конкурсу на заміщення посад суддів Верховного Суду, який Президент Петро Порошенко вже назвав «взірцево-прозорим», двоє кандидатів отримали максимальні бали за практичне завдання – суддя Апеляційного суду з Івано-Франківщини Надія Стефанів і адвокат з Черкас Євген Синельников – у обох по 110,5 балів зі 120 можливих, повідомляє Черкаси.city.

Verhovniy_Sud_Ukrainy Конкурс на посаду судді Касаційного цивільного суду в складі Верховного Суду виграв адвокат з ПрАТ «Експоінвест». Євген Синельников має право на зайняття адвокатською діяльністю з 2002 року.

Дружина Ярослава Синельникова працює в прокуратурі Черкаської області начальником відділу ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, інформаційно-аналітичної роботи та інформатизації.

У період Черкаського Євромайдану Синельников захищав активістів, затриманих під час мирних мітингів за обвинуваченням в участі у масових заворушеннях, є позитивні відгуки в мережі.

Секретар дисциплінарної палати Кваліфікаційно-дисциплінарної  комісії адвокатури Черкаської області. Згідно з даними сайту ВККС є у списку осіб, які перебувають у резерві на заміщення вакантних посад суддів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Щука 30.07.2017 20:14
Написано, що посаду виграв адвокат. Потрібно народом вибирати, а якщо не вибирати, то голосувати народом за довіру. А кажуть щось за совків. Так при совках обирали!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 справедливий 30.07.2017 20:12
Скакуни до Верховного Суду України, це вже занадто!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100