реклама

реклама

Учора в Черкасах урочисто передали 18 службових автомобілів територіальним підрозділам поліції. Ці позашляховики призначені для забезпечення належної роботи груп швидкого реагування і допомагатимуть правоохоронцям вчасно прибувати до місць подій.


Захід відбувся за участі начальника ГУНП в Черкаській області Лютого Валерія Васильовича, керівників територіальних органів поліції та керівництва Черкаської обласної державної адміністрації.

«Mitsubishi Outlander» отримані в рамках позабюджетної програми в рахунок оплати квоти за Кіотським протоколом. Автомобілі обладнані сучасною системою універсального управління з повним приводом, що робить їх зручними для використання у повсякденній поліцейській роботі.

«Основне завдання поліції - це розкриття злочинів та забезпечення публічної безпеки і порядку на закріпленій території. Неможливо виконання цих заходів, якщо у нас не буде відповідної техніки та матеріально-технічного забезпечення. Тому ці автомобілі, суттєво допоможуть у виконанні покладених службових завдань»,- зазначив у зверненні до поліцейських Валерій Лютий.

Після урочистостей автомобілі одразу ж вирушили до районів області, де їх використовуватимуть групи швидкого реагування відділів та відділень поліції, аби правоохоронці вчасно приходили на допомогу тим, хто її потребує.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 prof 03.08.2017 10:51
В вузах держзамовлення зменшили, поліції, прокуратурі фінансування додали. Побудова поліцейської держави іде повним ходом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 777 02.08.2017 23:38
Такі поліцаї лише дарма отримують зарплату (за кошти платників податків, тобто - нас з Вами)! Навіщо утримувати цих дармоїдів та ще й видавати їм новенькі авто, коли захист прав і безпеки громадян - справа самих громадян?

А от тут і весь фокус...поки панове "ПОЛІЦАЇ"...я так розумії історію нікому не потрібно нагадувати....а от коли почнуть працювати в рамках закону і совісті...от тоді і продовжимо дискусію...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 Щука 01.08.2017 12:35
В Украине насчитывается 358 тыс. работников МВД, то есть 780 на 100 тыс. населения. Общемировой же средний показатель - 300 полицейских, а по рекомендации ООН - 222 на 100 тыс. населения.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 депутат 01.08.2017 10:06
Скільки ж нам, платникам податків, обходиться ця поліція, яка ні фіга не робить, тільки кришує. Цікаво скільки отримали ті (активісти), які виступали проти призначення Лютого, а зараз повністю змирились з цим бардаком.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Черкащанин 01.08.2017 09:40
Автомобілі, це добре, але якби ж тільки у них була проблема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Черкащанин 01.08.2017 09:28
Цитата:
Основне завдання поліції - це розкриття злочинів та забезпечення публічної безпеки і порядку на закріпленій території


На очах поліцейських патрулів кілька молодиків розпивали спиртні напої біля під'їзду багатоквартирно го житлового будинку, тобто їх дії можна було кваліфікувати за ст.178 КУпАПП, а реакції поліцаїв - 0 ! На зауваження перехожих п'яна компанія ледь не здійняла бійку, але знову ж таки, поліція й не подумала втрутитись (хоча поруч стояли 2 патрульні машини, проїзжала повз - 1 машина)! Такі поліцаї лише дарма отримують зарплату (за кошти платників податків, тобто - нас з Вами)! Навіщо утримувати цих дармоїдів та ще й видавати їм новенькі авто, коли захист прав і безпеки громадян - справа самих громадян?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Рома 01.08.2017 09:16
А "Пріуси" що, вже розтрощили? Так, як черкаські дітлахи-поліціянти їздять, то це просто нова порція металобрухту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100