реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактами збуту психотропних речовин, а саме, амфетаміну, на території міста.

В ході досудового розслідування за рішенням прокурора, що здійснює нагляд за додержанням законів у кримінальному провадженні, проведено негласні слідчі (розшукові) дії, а саме, контроль за вчиненням злочину. Внаслідок вказаних дій затримано місцевого жителя, 1980 р.н., раніше судимого за злочини проти здоров’я населення, який систематично займався збутом психотропної речовини – амфетаміну на території міста Черкаси.

В ході проведеного обшуку виявлено та вилучено дану психотропну речовину, а також кошти, отримані в результаті її реалізації.

Правоохоронцями затримано чоловіка на підставі ст. 208 КПК України. На даний час вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та обрання міри запобіжного заходу.

Про це повідомили в Черкаській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100