реклама

реклама

Золотоніською місцевою прокуратурою проведено перевірку додержання вимог чинного законодавства при виконанні рішення суду про призначення покарання у вигляді позбавлення волі працівниками Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

У ході перевірки встановлено, що посадовими особами Золотоніського відділу поліції не здійснювалися необхідні заходи щодо розшуку засудженої особи задля виконання рішення суду.

Перевіркою встановлено, що вироком Черкаського районного суду від 13.09.2016 жителя с. Благодатне, Золотоніського району, Черкаської області засуджено до покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.

Вказаний вирок надійшов на виконання до Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області.

Однак, в порушення вимог чинного законодавства, у зв’язку з переховуванням та ухиленням від виконання кримінального покарання засудженого посадовими особами Золотоніського відділу поліції не оголошено останнього у розшук та не заведено оперативно-розшукову справу, внаслідок чого засуджений ухилився від кримінальної відповідальності.

Враховуючи вищевикладене Золотоніською місцевою прокуратурою на адресу начальника ГУНП у Черкаській області направлено вказівку про притягнути до встановленої законом дисциплінарної відповідальності осіб, з вини яких допущені вказані порушення.

Наказом начальника ГУНП у Черкаській області винній особі за неналежне виконання своїх посадових обов’язків оголошено сувору догану.

Про це повідомили в Золотоніській місцевій прокуратурі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100