реклама

реклама

Гучна корупційна справа, в якій фігурує народний депутат із Черкащини Максим Поляков, набирає обертів. Слідчі дії дійшли до стадії арешту майна. Про це інформує «Комсомольская правда в Украине».

Нагадаємо, разом з Поляковим у справі фігурує ще один нардеп Борислав Розенблат.

Солом'янський райсуд столиці частково задовольнив клопотання НАБУ і заарештував ряд об'єктів нерухомості і частки в підприємствах, що належать народним депутатом Борислава Розенблата і Максиму Полякову.

У Максима Полякова перелік арештованого майна включає земельну ділянку в 0,9 га в Черкаській області та авто BMW X5, 2013 року випуску.

Солом'янський райсуд столиці відмовився заарештовувати готівкові кошти парламентаріїв. Причина - грошей, зазначених в е-деклараціях за 2016 рік, вже може не бути. Розенблат в своїй е-декларації за минулий рік вказав, що має готівкою 1,72 мільйона доларів, а Поляков - 270 тисяч доларів і 650 тисяч гривень. Також суд відмовив в арешті годин Ullysse Nardin і Rolex, сережок і кільця Tiffany, що належать Полякову.

Народного депутата Борислава Розенблата підозрюють в отриманні хабара в розмірі 280 тисяч доларів, а Максима Полякова - в отриманні хабара в розмірі 7,5 тисячі доларів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 ХМ 04.09.2017 11:22
Питання -навіщо людина з 1,7 ляма готівки доларів іде в депутати??? Правильно - за народ думати!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Влад 04.09.2017 07:44
Как только начинают мериться рейтингами,знач ить готовьтесь к выборам.Я всецело поддерживаю пани Олену и закликаю всех кому болит Украина-не верьте рейтингам,особе нно бпп. нар.фронт и прочим шестёркам барыги.Сейчас все продажные сми,лже политологи-палий,цибенко и прочая мерзота- с пеной у рта будут доказывать очевидное-невероятное об успехах 144 реформ в Украине.Сейчас всем нам надо жить по Станиславскому-_НЕ ВЕРИМ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Спостерігач 03.09.2017 18:39
ПОЛЯКОВА ВМБИРАВ НЕ ПОРОЩЕН.ПЛЯКОВА ВИБИРАЛИ ЧЕРКАЩАНИ. СУДИТИ БУДУТЬ СУДДІ ЯКИХ ВИБИРАЛИ ЧЕРКАЩАНИ.ТО ХТО ДУРНІШИЙ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Олена 08.08.2017 07:55
Чьёго поля ягоды вся эта мразь,правильно это бпп(розенблять) и нар.фронт (поляков).Неужели у кого-то ещё есть сомнения,что всё это отродье это лучшие штыки пана порошенко-вдохновителя и организатора этого змеиного кубла.Ну не возможно поверить в то,что набивая себе лбы после наступление на очередные грабли,мы опять наступим на те же грабли и ведь наступим же.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Коля 07.08.2017 15:19
клещи-кровопийцы на бедном теле Украины
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100