реклама

реклама

«Таємне викрадення майна», – саме так кваліфікують у поліції справу щодо викрадення у селі Шевченкове на Звенигородщині пам’ятник Т. Г. Шевченка.

У поліції повідомили, що відпрацювали місця збуту металобрухту у Звенигородському та прилеглих районах, проведено обшуки осіб, які систематично займаються збутом металобрухту, однак нічого не було знайдено.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит, наданий "Прочерку".

Нагадаємо, і Будище при в’їзді в село має пусту стелу без Шевченка. Самого барельєфного зображення Шевченка на пам’ятному знаку при в’їзді в село немає.

відп. Прочерк - по памятникам

реклама

Коментарі  

 
+1 #7 Думка 23.08.2017 08:44
Поговорили і на цьому все закінчилось. Злочини так і залишаються нерозкриті, ніхто злочинців не шукає. Безвідповідальн ість поліцейських вражає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 активіст 22.08.2017 17:33
Звенигородські поліціянти низького рівня підготовки в цілому і конкретно, а слідчі - і ще гірше.Сильний керівник має сильного заступника та сильних працівників. Слабкий -боячись конкуренції, бере в заступники слабкого, а в команду таких, які б не виділялись розумом та навичками та щоб не були кращими за керівника. До речі, поспілкуйтесь, наприклад, із Чадним Сергієм Анатолійовичем (заступником) та поліціянтом Козіко Костянтином Михайловичем і коментарі будуть зайві.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Пересічний читач 11.08.2017 10:06
Безграмотність поліцейських вражає. Зокрема, у тексті відповіді використане російське слово "указаними". Розслідування злочинів може проводитись в межах кримінального провадження, а в статті зазначено, що проводиться розслідування кримінальних проваджень. Як журналістам та громадянам розуміти слова "відпрацьовано місця збуту металобрухту" у "Звенигородськом у та прилягаючих районах". Мабуть потрібно було написати, що проведено перевірки пунктів прийому металобрухту у Звенигородськом у та поруч розташованих районах. Далі, зазначено, що відповідних речових доказів не встановлено, а мало бути - не виявлено.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Пошливы 10.08.2017 23:12
В полиции пустышки, это понятно. Но не верю, что местные не знают, кто украл. Однако молчат... Разве это люди? Гниль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Шанувальник Кобзаря 10.08.2017 19:52
Типова бездарна відписка поліцейського чиновника, який до речі не не є керівником оперативних підрозділів і вже в силу цієї обставини не може володіти повною та достовірною інформацією щодо стану розкриття вказаних надзвичайно резонансних злочинів. Злочинів, які стосуються кожного українця. Невже черкаські пінкертони думають, що викрадені пам'ятник та стелу крадії будуть здавати в Звенигородськом у або ж в сусідних районах. Вказані злочини, зважаючи на їх резонанс, мають бути на контролі Національної поліції України. Але по статистиці поліції вони проходять як не тяжкі злочини, а тому й належної уваги до них не має. Журналісти Прочерку, керівництво музею, сільський голова, небайдужі громадяни та представники громадськості мають звернутись до вищих посадових осіб держави про бездіяльність поліції щодо розкриття вказаних злочинів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 депутат 10.08.2017 14:35
Майстри давать відповідь, відкрито два провадження, проведено ряд слідчо- оперативних заходів, триває проведення заходів. На всі випадки життя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Жінка Зіменка 10.08.2017 14:30
Клоуни та й годі, за що цим трутням гроші плотять із бюдджету
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100