реклама

реклама

Перед прийняттям депутатами Черкаської міськради рішення про розпуск виконавчого комітету Черкаської міськради, юрист міськради Володимир Шабанов озвучив основні наслідки прийняття цього рішення.

- Рішення про розпуск виконавчого комітету і зняття повноважень із заступників міського голови Черкас не ґрунтується на законодавчій базі. У даному випадку, якщо розпускається виконавчий комітет, то ми сьогодні повинні прийняти рішення про звільнення заступників міського голови. Таким чином виходить, що в подальшому не буде кому приймати рішення, нагальні для міста. Тому, коли готувалось це рішення, воно не пройшло юридичної експертизи. Якщо приймається рішення про розпуск виконавчого комітету, то потрібно зазначити, що цей виконавчий комітет продовжує діяти до формування нового виконавчого комітету. Більше того, нові заступники міського голови повинні будуть проходити перевірку, яка триває 25 днів. За великим рахунком, у пояснювальній записці немає формулювання, які свідчили б про те, що цей виконавчий комітет заслуговує на розпуск, - заявив Володимир Шабанов.

Натомість, секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький наголосив на тому, що поки нові заступники міського голови будуть проходити перевірку, жодних ускладнень в роботі виконкому не буде.

- Я впевнений, що поки нові заступники міського голови будуть проходити перевірку, ми разом із членами виконкому, які працюють на громадських засадах, зможемо спокійно працювати, - сказав Радуцький.

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко вважає таке рішення міськради незаконним та уже пообіцяв накласти вето.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 іван 15.08.2017 15:28
А скільки
Шабанов особисто зробив порушень і не відповів за них, зокрема має моду притримувати у себе документи, а потім коли терміни проходять на них відповідати нібито нічого вдіяти не можна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 СЕРГЕЙ 10.08.2017 20:34
Ознакомтесь с биографиями заместителей мера Это ужас И кто их проверял,?Недаром биографии Шевченко больше 2х месяцев небыло на сайте горсовета пока сочинили
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 ВІРА 10.08.2017 15:35
Вірне рішення прийняли депутати. Те, про що каже Шабанов, то є моменти, які вирішуються у робочому порядку. Виконком повинен бути покараним за "темні" кулуарні рішення, відсутніть трансляції засідань, за зневагу до громади і депутатів. Робота виконкому, прийняття його рішень повинні бути прозорими і чесними.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100