реклама

реклама

Спрощення бюрократичних процедур та зменшення взаємодії підприємців з державними службовцями – в області працюють над тим, аби полегшити роботу підприємців. Все для того, аби мотивувати їх інвестувати у розвиток виробництв на Черкащині. На цьому наголосив заступник очільника області Ярослав Березань в ефірі телеканалу ВІККА, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

Покращення інвестиційного клімату – це головний пріоритет для обласної влади. За результатами цьогорічної, роботи рівень капітальних інвестицій зріс на 40% порівняно минулим роком. У грошовому еквіваленті, каже посадовець, йдеться про 1 мільярд 300 мільйонів гривень, які внутрішній інвестор вклав у розвиток своєї справи, в інноваційність, модернізацію, запуск нових виробництв.

– Це свідчить, що довіра українських підприємців зростає і вони можуть спокійно вкладати власні кошти в розвиток свого бізнесу, – говорить Ярослав Березань. –  А якщо зручно на Черкащині працювати внутрішнім інвесторам, то це позитивний сигнал і для іноземних. Якщо раніше нам вони казали, що самостійно владнають свої питання, аби лишень влада не заважала, то тепер ситуація змінюється. Нам же на допомогу стає й Агенція регіонального розвитку. Саме вона допомагає сільському населенню готувати, а згодом і втілювати власні розвиткові проекти. Крім того, ми поставили для себе завдання – зменшити взаємодію бізнесу та чиновників. Перший крок, який ми зробили, це розробка інвестиційного порталу нашої області. Тут підприємці можуть самостійно ознайомитися з вільними земельними ділянками, приміщеннями, відстанню до комунікацій та інше. І вже не потрібно звертатися до нас. Необхідну інформацію можна вільно знайти в інтернеті.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Злой 13.08.2017 21:18
Почему украинцы так богато тратят на продукты,да потому что много жрут,а кислорода не хватает,потому что дышат ещё гады.Меньше бы пили воды и с водою было бы нормально.И вот это примерно так ответил один из херов кабинета министров- рева.Сколько можно терпеть этих плядей у власти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Давайте говорити правду 13.08.2017 11:06
Покращення інвестиційного клімату звучть цинічно на фоні підняття до захмарних висот вартості під'єднання об'єктів будівництва до електричних мереж. З такими умовами для ведення бізнесу очікувати прихід іноземних інвесторів не варто.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Щука 12.08.2017 21:09
Інвеституй не інвестуй - не буде нічого без ринку збуту. Читайте книжки. Там багато цікавого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 ! 12.08.2017 20:58
Гарний початок заголовку - "ВОДА..." :lol:
Все, що говорить Березань - це ВОДА ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100