реклама

реклама

Колишній міський голова Черкас, а нині депутат міськради Сергій Одарич гостро висловився про двох депутатів міськради Олексія Романова («Самопоміч») та Максима Шадловського («ПВД») у контексті питання забудови Митниці.


«Два молодих хлопці, які прийшли в черкаську політику на хвилі Майдану, яких багато хто (і я зокрема) вважали майбутньою елітою міста, сьогодні зайняли позицію нечистоплотних забудовників 12 кілометрів берегової смуги Дніпра.Так, сьогодні й деякі інші депутати зайняли цю позицію. Але, на відміну від цих двох, решта й не приховували, що їх цікавлять гроші чи посади. А ці двоє постійно наголошували на своїй цноті і порядності... Я не знаю і, напевно, не хочу знати, якими інтересами вони керувались. Точно знаю, що не громади міста. Ні теперішньої, ні майбутньої. Прощавайте, Максим Шадловський і Олексій Романов», - написав Одарич у Фейсбуці.

Депутат міськради від фракції «ПВД» Максим Шадловський розповів «Прочерку» своє бачення конфлікту.

- У нас було засідання фракції, на якому присутній був Сергій Одарич. Всі роки Сергій Олегович виступав за розбудову міста. Але зараз він чомусь висловлюється проти забудови на Митниці. Можливо, тому що це не забудовники Сергія Олеговича? Звичайно, можливо є якісь недосконалості в цьому проекті, але їх можна виправити, а не просто скасовувати рішення.

Максим Шадловський також розповів, яким бачить вирішення ситуації:

- Коли стало питання по містобудівних, я сказав аргументацію того, що потрібно розбудовуватись, але потрібно чітко розпланувати як де, яким чином, взяти прибережну зону, наприклад: розбити на 20-30 ділянок, зробити 3-D макет, узгодити з депутатами, з громадою, з архітекторами,а потім зібрати цей проект в один і винести на сесію. Місяці чотири назад вже голосували за зміну цільового призначення, тоді ніякого конфлікту не було, а зараз хтось починає передомовлятися і набирати бали, підвищувати рейтинги.

Крім цього депутат зазначає, що із депутатами фракції зберігає нормальні стосунки і виходити з фракції за власної волі не збирається.

Депутат від «Самопомочі» Олексій Романов також відповів Одаричу.

«Чому ж Сергій Олегович не обурювався, коли були активні потуги забудовника, інтереси якого так захищав секретар, забудувати одну із перлин міста – Соснівку. Чи не тому, що ПВД підтримували і зміну цільового призначення – на житлову, і погоджували детальний план забудови Соснівки? Мабуть той забудовник, в його класифікації, відносився до рангу «чистоплотного».

Ще наприкінці 16 року ПВД не мала жодних питань до багатоповерхової забудови Митниці компаніями Будгарант та Шора. Без сумлінь совісті і думки, про імовірні звинувачення у змові з інвесторами, команда вільних депутатів проголосувала за зміну цільового призначення ділянок, тим самим натиснувши на стартовий гачок будівельних робіт», - написав він у Фейсбуці.

В офіційній позиції «Самопомочі» йдеться про те, що депутати були відсутні через об'єктивні (сімейні) причини.

реклама

Коментарі  

 
+3 #15 Регіональна Тальнівщина 16.08.2017 19:54
Лаври вілкула не дають політичному трупу спокою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Віталій 16.08.2017 13:37
Цитую Олег Стогнієнко:
Романов та Шадловський - порядні депутати, а Одарич - піжон. Саме цей піжон віддав сквер за театром під забудову багатоповерхівк и Бородаю та Радуцькому.

До порядних їм далеко. Шадловський по молелєтству займався рекетом... І куми вони..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #13 Віталій 16.08.2017 12:50
Цитую ХМ:
Цитую ВІРА:
Акела (Романов) промахнулся?

Шакали вони а не Акели...

100500% точно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #12 федор принципиальный 16.08.2017 12:47
Откуда оно появилось ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Іван. 16.08.2017 12:29
1. Шадловський і Романов куми.... 2. Ще в шкільні роки в своїй 24 школі ...............й займався рекетом серед школярів(легко вияснити і перевірити) 3. Там його і "підхопили" бандюки (і тренували по спорту) з якими має звязок і зараз... 4. Вони вдвох сильно виступали проти Соснівки (бо там інша банда конкурент) ДУМАЙТЕ А все що вони кажуть , то бла-бла-бла... бо політики ж... вже навчилися..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #10 философия жадности 16.08.2017 08:57
Жадность Одарича не приобретенная черта, он жадный по сути. Умение чувствовать деньги не дает покоя этому человеку, а поэтому громаде нужно "привить умение" не предавать значение сказанному.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #9 Ох 15.08.2017 23:10
Що поганого в забудові не натяну на голову.
А мешканці взагалі без клепки в голові, їм пропонують спорудження сучасної інфраструктури відпочинку та занять спортом для їхніх дітей та внуків, а вони кучкуються з провокаторами які волають проти допоки їм в кишеню не кашлянуть капустою.
Тож їх спосіб існування заважати людям жити і виснути на ногах з сподіванням на те що їх покличуть в тему або листануть відчипнимм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #8 Олег Стогнієнко 15.08.2017 20:42
Романов та Шадловський - порядні депутати, а Одарич - піжон. Саме цей піжон віддав сквер за театром під забудову багатоповерхівк и Бородаю та Радуцькому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #7 ХМ 15.08.2017 16:25
Цитую ВІРА:
Акела (Романов) промахнулся?

Шакали вони а не Акели...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Верник 15.08.2017 16:25
Цитую Я черкащанин:
Що значить "крайнє засідання"???

нова мода - замість "останнє" казати "крайнє"... херня кароче
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100