реклама

реклама

Постійно і тільки для платників податку на додану вартість Черкаської області працює новий сервіс Головного управління ДФС у Черкаській області – приймання електронний копій первинних документів та бухгалтерської довідки.

Документи (в електронній формі у форматі PDF) можна надсилати на електронну скриньку головного управління Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Сервісом можуть скористатись платники податку на додану вартість Черкаської області, у яких зупинено реєстрацію ПН / РК та:

які не зуміли приєднати до Повідомлення і надіслати всі додатки за Вичерпним переліком документів, достатніх для прийняття рішення про реєстрацію податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних

- які не мають можливості оперативно надати копії документів (паперові та електронні на з’ємному флеш-носії) до державної податкової інспекції за місцем обліку.

Також за допомогою нового сервісу можна надіслати на електронну скриньку головного управління Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (в електронній формі у форматі PDF) відповідну бухгалтерську довідку і копії первинних документів до Таблиці даних платника податків.

Всі отримані електронні документи одразу приймаються, реєструються та передаються на розгляд Робочій групі ДФС в області, про що платник отримує електронний лист.

Запровадження комфортного способу передачі документів ініційовано у липні ц.р. керівництвом головного управління ДФС в області для зручності платників, які працюють у віддалених районах області та враховуючи обмежений термін роботи за наказом Міністерства фінансів України від 13.06.201 №567.

На сьогодні сервіс особливо активно використовують платники Золотоніського і Чорнобаївського районів.

Нагадуємо, що платники можуть в день відправлення Повідомлення, додатків до нього та/або Таблиці даних платника податків подати до державної податкової інспекції за місцем обліку (для передачі на розгляд Робочій групі ДФС в області) копії первинних документів по кожній ПН/РК та бухгалтерську довідку у паперовому вигляді та в електронній формі у форматі PDF на з’ємному флеш-носії.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100