З метою захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю 16.08.2017 року відбувся перший виїзд до м. Сміла Черкаської області мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги.

В заході прийняли участь заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Черкаській області Корж Н. Н., приватний нотаріус Смілянського міського нотаріального округу Таран Г.В., в.о. директора Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Савчук Є.В., головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб'єктами надання первинної правової допомоги Смілянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Громов С.Г., представники Смілянської районної державної адміністрації, громадських організацій, аграріїв, землевласники та ЗМІ.

Під час зустрічі відбулось консультування з питань антирейдерського законодавства, земельного законодавства, надана правова допомога з оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки.

Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100