реклама

реклама

Головний тренер «Черкаського Дніпра» Олександр Кирилюк на прес-конференції розповів про те, в яких умовах тренується команда, яка має серйозні фінансові труднощі.

groshi8x6

За словами Кирилюка, проблеми почались із тих пір, як Володимир Лашкул склав повноваження Президента клубу. Однак, в адміністрації клубу зазначають, з тих пір Лашкул не припиняє фінансувати клуб – за три місяці він дав на потреби клубу 1,5 млн грн.

Як зазначив Олександр Кирилюк, без урахування Володимира Григоровича, клуб залишився фактично без підтримки.

-Ми з труднощами сформували команду. Це здебільшого хлопці, які грали у чемпіонаті серед 19-річних. Ви самі розумієте, що різниця між чемпіонатом Першої ліги серед 19-річних і дорослим чемпіонатом велика. Але завдяки цим хлопцям ми зберегли команду, - наголосив Кирилюк.

Серед проблем, з якими стикається команда, за словами головного тренера, є навіть харчування та проживання футболістів.

-Є проблеми з тренувальними полями, яких фактично нема, є проблеми з харчуванням, якого фактично немає. Ми збираємось за дві години до матчу, бо не можемо утримувати футболістів. На ті гроші, які вони зараз заробляють, вони не можуть себе забезпечувати.

Генеральний директор ТОВ ФК «Черкаський Дніпро» Сергій Богуславець розповів, що зарплати футболістів тримаються на рівні 5 тисяч гривень. А кожна домашня гра обходиться клубу в 14 тисяч грн, хоча зараз на рахунку клубу лише 6 тисяч гривень.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Кеп 21.08.2017 11:17
[quote name="Думка"]Хороші футбольні клуби самі на себе заробляють![/quote таких клубів пару десятків на цілий світ.і жодного в Україні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Думка 20.08.2017 10:31
Хороші футбольні клуби самі на себе заробляють!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Олег 19.08.2017 16:06
А я на 4 тисячі годую сім"ю. Вкалую на будівництві і, знаєте, мені абсолютно пофіг які "бігунці" з м"ячиком скільки заробляють. Хоч зовсім їх не буде. Байдуже
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Рбс 19.08.2017 14:06
Нпюа 5000 штук они прожить немогут?
Пф а пенсионеры на 1300 прям отлично живут.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Фінансист Плохута 19.08.2017 13:40
А чому б не звернутися до мега-бізнесмена ліків Тамкова В.П. він би зміг допомогти команді грішми, а тако місцем проживання і харчування
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100