реклама

реклама

Аби попередити винесення неправомірних рішень, черкаські енергетики знову їздили до Києва. 17 серпня у Вищому господарському суді України відбулося чергове засідання з приводу скасування рішення Наглядової ради ПАТ «Черкасиобленерго», яким було відсторонено від виконання обов’язків колишню в. о. голови правління Товариства Світлану Кузьмінську.

12

Нагадаємо, суд першої інстанції ухвалив рішення на користь акціонера Олега Гонтаря, який володіє 5-ма акціями ПАТ номінальною вартістю 1,25 грн. Суд апеляційної інстанції залишив в силі рішення суду першої інстанції про скасування рішення Наглядової ради.

- Сьогодні в судовому засіданні ухвалене рішення про часткове задоволення касаційної скарги Фонду державного майна та ПАТ «Черкасиобленерго», - коментує начальник юридичного відділу підприємства Олександр Овсієнко. – Наша касаційна скарга була подана з приводу скасування рішень судів попередніх інстанцій ухвалення нового рішення, в якому у задоволенні позову ми прохали відмовити у повному обсязі.

Столичні судді вирішили направити справу на новий розгляд до суду першої інстанції, тобто фактично, судова тяганина розпочнеться по-новому.

- Ми розуміємо, навіщо це було зроблено, - говорить начальник відділу економічної безпеки Євгеній Лут. – Але ми не збираємося здаватися. І скільки б не було судових засідань, наші люди, активісти Національного Корпусу, будуть вимагати справедливого судочинства.

Таким чином рішення суду касаційної інстанції передбачає встановлення всіх обставин справи по-новому.

Про це інформує сайт обленерго

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Автомобіліст 19.08.2017 22:43
Да здраствуєт наш суд... Суд який став на захист інтересів власника 5 акцій вартістю 1.25 грн. Будемо чекати подальшого розвитку подій.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100