реклама

реклама

Комунальне підприємство «Муніципальна варта» створили у Смілі. До їх статутного капіталу направлено 200 000грн + авто ВАЗ, інформує місцевий активіст Ілля Слободяник, посилаючись на рішення сесії.

 

telohraniteli

При цьому, як сказано у статуті «метою діяльності Підприємства є організація та практичне здійснення заходів з охорони майна територіальної громади міста Сміла; забезпечення особистої безпеки, життя та здоров’я посадових осіб Смілянської міської ради та її виконавчих органів під час виконання ними службових обов’язків; сприяння правоохоронним органам в сфері здійснення охоронної діяльності; сприяння виконавчим органам Смілянської міської ради у забезпеченні демонтажу об’єктів самочинного будівництва, незаконно встановлених об’єктів (тимчасових споруд, малих архітектурних форм тощо) на території міста».

Керівник Підприємства призначається на посаду розпорядженням міського голови та в межах власної компетенції.

Статут підписаний Секретарем міської ради В.А.Федоренко, адже міського голови, як відомо, у Смілі зараз немає.

«Смілянська міська влада захищається від своїх містян узаконеними тітушками, які отримують зарплатню з міського бюджету? Новостворене КП «Муніціпальна варта» створене за кошт платників податків, за гроші місцевої громади перш за все задля.... «забезпечення особистої безпеки, життя та здоров’я посадових осіб Смілянської міської ради та її виконавчих органів» (п.2.1. Статуту) та «19) сприяння у межах своєї компетенції охороні громадського порядку під час проведення засідань Смілянської міської ради, її виконавчого комітету та інших заходів» – обурюється активіст.

Допис Іллі у «Фейсбуці» привернув увагу громадян. Багато читачів обурилися такому рішенню влади.

реклама

Коментарі  

 
+8 #3 депутат 21.08.2017 08:55
Не погано придумали. Ще один інструмент, щоб розбиратись з неугодними владі. Звісно, хто платить гроші, той і замовляє музику, але оскільки метою діяльності Підприємства є організація та практичне здійснення заходів з охорони майна територіальної громади міста Сміла; , тому це підприємство повинно наводити лад з міської ради та виконкому, хто коли нароботу приходить і коли уходить, кому земелька виділяється, як використовуютьс я бюджетні кошти, освітлення, дороги, відкриті люки, часи прийому громадян і багато іншого. Раз порядок, то у всьому і для всих, а починати потрібно з себе, я маю на увазі владу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Дмитро 20.08.2017 21:09
"Мочить" козлов :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Автомобіліст 20.08.2017 19:41
Сміла місто контрастів, доріг не немає, міського голови немає, тепломережі зареєстровані на Кіпрі, зате є приватна охорона у влади. Далеко підуть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100