реклама

реклама

У п’ятницю, 18 серпня 2017 року, у прокуратурі Черкаської області відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Проблемні питання наглядової діяльності за додержанням законів органами поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності».

IMGP3910

У роботі семінару взяли участь керівники місцевих прокуратур,  прокурори місцевих прокуратур, які здійснюють нагляд за додержанням законів органами поліції при провадженні оперативно-розшукової діяльності, працівники структурних підрозділів апарату прокуратури області, оперативні працівники Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Відкриваючи семінар, заступник прокурора області Юрій Ковтун наголосив, що задля боротьби з таким негативним суспільним явищем, як злочинність, правоохоронні органи повинні постійно вдосконалювати методи та заходи протидії останній. Зокрема, з метою припинення правопорушень та в інтересах кримінального судочинства, а також отримання інформації в інтересах безпеки громадян, суспільства й держави, необхідно ефективно здійснювати оперативно-розшукову діяльність, адже значна кількість злочинів виявляється завдяки саме належним чином отриманій та зафіксованій оперативній інформації. Важливою гарантією законності проведення оперативно-розшукової діяльності є нагляд прокурора.

Під час заходу обговорено недоліки, актуальні та проблемні питання, які виникають в роботі процесуальних керівників у кримінальних провадженнях при провадженні оперативно-розшукової діяльності, шляхи покращення ефективності роботи оперативних підрозділів Головного управління Національної поліції в Черкаській області та недопущення порушень прав та свобод людини.

Захід пройшов у формі живого діалогу між учасниками, у ході якого вони обмінювалися думками та ділилися досвідом, інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Думка людей 23.08.2017 14:39
Хто хоч раз звертався до прокуратури із скаргою, той знає, що реальної допомоги не буде, отримає формальну відписку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Жашків 23.08.2017 12:56
Бездельники настоящие...трутни
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Регіональна Тальнівщина 22.08.2017 20:00
Комісія по захисту кримінальних прав національних меншин
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 СЕРГЕЙ 22.08.2017 11:12
Решили -работать по понятиям а не по ЗАКОНУ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100