реклама

реклама

Діти, які перебувають в Черкаському санаторії на оздоровленні, мають змогу регулярно відвідувати Кінологічний Центр та знайомитися ближче з роботою поліцейських-кінологів.

20988295_287179345100939_1092598626092276927_o

Вкотре поліцейські кінологи створили для дітей свято. Правоохоронці зі своїми службовими псами влаштували для дітей справжнє видовище. Діти з цікавістю спостерігали, як службові собаки допомагають правоохоронцям у нелегкій справі-боротьбі зі злочинністю. Чотирилапі долали смугу перешкод, виконували спеціальні команди інструкторів, шукали по сліду та затримували умовного правопорушника, визначали місце в якому знаходилися сховані кінологами речі та заборонені предмети. Крім того гості мали змогу ознайомитися з історією створення кінологічної служби на Черкащині, сучасними завданнями та викликами, які стоять перед правоохоронцями.

Після показової частини, діти ближче знайомилися з собаками та гладили їх. Також дітлахи приміряли на себе амуніцію, що використовують кінологи для тренування собак.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Цікаво знати 23.08.2017 08:54
А ще крім показових виступів для дітей, потрібно оприлюднити інформацію про те, скільки за допомогою кінологічної служби в цьому році розкрито злочинів та затримано злочинців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100