реклама
Sucurity Police

реклама

Усе моє, все зветься Україна

Буває, часом сліпну від краси.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,–

оці степи, це небо, ці ліси,

усе так гарно, чисто, незрадливо,

усе як є – дорога, явори,

усе моє, все зветься – Україна.

Така краса, висока і нетлінна,

що хоч спинись і з Богом говори.

Ці слова Ліни Костенко можна взяти епіграфом до Дня Незалежності, що відбувся в Черкаському регіональному управлінні водних ресурсів. Попри те, що структурні частини (дільниці) управління розташовані не лише на Черкащині, а й за її межами це національне свято зібрало до урочистої зали представників не лише з ближніх, а й із віддалених районів.

IMG_1283

– Ви можете по-різному ставитися до відзначення цього свята, однак ми – державна організація, тому будемо святкувати день народження країни на належному рівні. І я докладу усіх зусиль, щоб ця подія запам’яталася надовго, – сказав начальник Управління Олександр Бовсуновський напередодні.

І дійсно, по-перше все було красиво: працівники убралися в національний одяг,  урочисту залу оформили, як українську світлицю, а ще замовили красивий та пахучий український коровай. Крім урочистостей, екскурсу в історію нашої країни та нагородження достойних до свята родзинкою заходу стала поетична частина: добірка кращих віршів про Україну та любов до своєї рідної землі на тлі відео та музичного супроводу у виконанні працівників Управління.

А вітальні слова начальника Управління цілком можна адресувати усім черкащанам у цей світлий святковий день:

– Бажаю взаєморозуміння, злагоди та успіхів у справах на благо нашої Батьківщини. Нехай кожен день Вашого життя буде сповнений радістю, дружнім теплом і новими здобутками. Нехай Ваші досягнення стануть цеглинками в будівництві міцної Держави, якою зможуть пишатися наші діти. Нехай невичерпним буде джерело віри, надії і любові до України! Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у Ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!, – сказав наостанок Олександр Бовсуновський.

Олена Башлик

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100