реклама
Sucurity Police

реклама

На нижньому складі ДП «Смілянський лісгосп» завжди кипить робота, адже саме сюди надходить уся деревина. Нижній склад – це серце усього великого підприємства, яке ритмічно та впорядковано б’ється. У процесі не має бути ані найменших збоїв, тому усі працівники надто відповідально та серйозно ставляться до роботи.

– Чудовий у нас колектив, – говорить начальник нижнього складу Віктор Морозов, – дружний та злагоджений. Усі професіонали та на відмінно знають свої обов’язки.

А минулого року на нижньому складі було встановлено новий сучасний кран, вагою 48 тонн та вантажопідйомністю 16 тонн. База крана становить 32 метри. Цей могутній велетень успішно «влився» у колектив нижнього складу і працює. У його конструкції застосовуються сучасні механізми, частотне регулювання самого крана та кабіни.

Загалом модель крана є унікальною, адже розроблена та виготовлена спеціально для умов нижнього складу лісгоспу, за технічним завданням, яке враховує всі особливості з навантаження та розвантаження лісопродукції.

Про це інформують в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства з посиланням на «Смілянські обрії».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100