реклама

реклама

Ідею міського голови Сергія Одарича щодо об’єднання черкасців у єдину громаду продовжують втілювати в життя. У гімназії № 31 створили міні-фейсвол.

933 плитки-фотографії склали велику мозаїку «Гімназія № 31». На світлинах – гімназисти, вчителі, батьки, керівництво закладу, випускники попередніх років.

– Нам дуже сподобалася об’єднавча мета міського голови. Тому з нагоди 25-річчя гімназії ми створили міні-фейсвол. Це такий подарунок самим собі, – розповідає директор гімназії Василь Пивоваров.

Нагадаємо, що цього року на день міста Черкаси у Долині троянд відкрили стелу-мозаїку «МИ-ЧЕРКАСИ», яку змонтували завдяки тисячі фотозображень житель міста. Політики й спортсмени, вчителі і медики, студенти й учні, немовлята і бабусі – усі є на фотостіні. На зиму мозаїку перенесли в гіпермаркет «Епіцентр», інформує прес-служба Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради. 

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Сергій Слинько 27.12.2011 12:45
Бачив, коли її прикріплювали. Мені були приємно, у школярів теж спостерігав приємні посмішки та жваві обговорення кого де прикріпили...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Оля 22.12.2011 15:04
Супер! Приятно когда приживается хорошее!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 бродяга 22.12.2011 13:29
Это не плагиат СО ,почти такие стены с фотографиями давным давно в каждом Рай. отделе МВД есть :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100