реклама
Sucurity Police

реклама

«Ламатиму систему. Відмовився від запрошень з усіх шкіл. Сьогодні нещасні діти не матимуть нагоди послухати під час свого свята від мене, такого важливого для них гостя, про футбольні поля, утеплення фасадів, заміну вікон, ремонти класів, туалетів та систем опалення», – висловився у «Фейсбуці» депутат Черкаської міськради Ярослав Нищик.

1737-001_i

Він також пожартував, що не уявляє, як школярі проживуть свято без такого промовця як він.

Батьківська громадськість закликала чиновників і депутатів усіх рівнів не брати участь у шкільних заходах, присвячених першому вересня. Відповідне звернення опубліковно у Facebook-спільноті Батьки SOS.

«Шановні президент, прем’єр-міністр, міністри, народні депутати, депутати сільських, селищних, міських, районних рад, чиновники різних рівнів та органів місцевого самоврядування та всі чиновники, хто планує цього року відвідати навчальні заклади 1 вересня 2017 року, звертаємось до вас із проханням не відвідувати, не приїжджати, не планувати урочистих заходів із вашою присутністю 1 вересня у навчальних закладах», - йдеться у зверненні до можновладців.

«Ваша присутність змушує наших дітей влаштовувати свято вам - інколи ви запізнюєтесь, інколи ваші промовисті промови занадто нудні та довгі. Якщо ви не знаєте, то «святкове вбрання» навчального закладу - кульки, прапорці, вам квіти - це все за кошти нас, батьків», - зазначають автори звернення.

Також батьки звертаються до чиновників і депутатів з проханням не дарувати дітям букварики зі своїми портретами, а краще забезпечити своєчасне надходження підручників до шкіл.

«Ми дуже хочемо подолати цю совкову традицію лінійок, але якщо ви будете туди приходити - ми ніколи не позбавимось цього совкового рудимента. Якщо вже така нестерпна жага PR у навчальних закладах є, то не приїжджайте 1 вересня у школи, в які місцева влада вклала мільйони, приїдьте 2 вересня туди, де ваша допомога буде необхідною, де навіть за децентралізації, міська чи районна влада не переймається освітою. Адреси навчальних закладів можемо вам надати, але зробіть це без пафосу та з метою допомогти», - йдеться у заяві ініціаторів акції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #15 язон 02.09.2017 07:21
Первая линейка - праздник для первоклашек. Последняя - для выпускников. Для всех остальных детей, как и для учителей, все линейки эти, по поводу и без повода - НАКАЗАНИЕ! Показуха гадминистраций школ перед начальством и уважаемыми спонсорами. Детей заставляют часами стоять неподвижно, хоть жара. хоть дождь, пока какие-то начальнички чего-то бубнят в микрофон - причём 90% детей даже не слышат, что именно! ДЕТЯМ это - НАДО?! Или это надо ЧИНОВНИКАМ?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #14 Ткач 02.09.2017 07:14
А у нас в Чигиринском районе вся эта державна челядь забила на все эти SJS.У нас так называемый голова администрации завешал весь район бигбордами себя любимого на фоне детей и на 1 сентября пошёл по школам. В школе села Медведевка оно выступила с пламенной речью и реакция детей была одна- это:"Господи,когда же оно уже заткнётся"?В отличии от головы рай рады- (слубской), оно не пело дефирамбы зубику.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #13 Петро 01.09.2017 20:03
Клоун
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Петрушка 01.09.2017 14:21
Це така нова фішка від депутатів: відмажся від школи, покажи себе реформатором, декомунізатором бо не за горами вибори. Насмішив.
Кому ти потрібен балабол.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #11 ХМ 01.09.2017 13:54
Цитую Жінка:
А так приємно дітям і учителям, що хоч на 1 вересня хтось щось подарить з гостей. Хоч кістку, як собаці. Нищик пожалів грошей на подарки? У нас подарили 6 ноутбуків і 5 комп`ютерів вчителям. Хіба це погано?

что значит учителям?? домой??? а не жирно вам ??? и так с детей дерете три шкуры
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #10 Надія. 01.09.2017 13:29
Правильно! Нічого тобі в школі робити. Свою жінку краще дома побачиш. Цікаво, в яку школу пристроїв?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Я черкащанин 01.09.2017 12:02
Цитую ЛЮБИБОЖЕПРАВДУ:
Мавпячество. Побачив в новинах що в Дніпрі мер заборонив держ.службовцям і депутатам ходити на 1 дзвоник і по стадному інстинкту вирішив пропіаритися на цьому.

Повторюха-муха, да?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #8 ЛЮБИБОЖЕПРАВДУ 01.09.2017 12:00
Мавпячество. Побачив в новинах що в Дніпрі мер заборонив держ.службовцям і депутатам ходити на 1 дзвоник і по стадному інстинкту вирішив пропіаритися на цьому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #7 Свояк 01.09.2017 10:57
Ну так Нищик - голий і босий, він школі нічого не може подарити... ото і придумав таку відмазку!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Стадо 01.09.2017 10:56
А депутат Лукирич на перше вересня в школу на шкільний спортивний майданчик запросив робітників... і під час його виступу вони якраз почали ремонт площадки...

ото підход!!! ото самопіар!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100