1 вересня 2017 року активістки Черкаського осередку Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» завітали до Територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району Черкас та передали їм зібрану матеріальну допомогу.

Активісти зібрала речі та іграшки для дітей

Чимало людей відгукнулося на повідомлення «Яворини» про збір речей та іграшок для вихованців терцентру. Завдяки їхній активній участі активістам вдалося зібрати багато корисного для тих, хто цього потребує. Діти отримали чимало канцелярського приладдя, розмальовки, рахівниці, настільні ігри, пазли, пізнавальні журнали тощо. А із зібраних іграшок можна зробити повноцінну ігрову кімнату.

«Допомагати одне одному – це у нас в крові. Раніше в Україні не було стільки дітей-сиріт. Такі діти отримували опіку родичів, хрещених батьків. І хоч часи змінилися, але й сьогодні ми бачимо, що є багато небайдужих до чужого нещастя людей. Навіть діти віддають свої іграшки на благодійність. Якщо частіше згуртовувати людей довкола таких добрих справ, то невдовзі соціальних негараздів в суспільстві поменшає», – переконана очільниця Черкаського осередку ВОУ «Яворина» Лариса Воропай.

Організація дякує усім, хто долучився до збору речей, зокрема батькам учнів 31-ої гімназії.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100