реклама

реклама

У комунальному закладі "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради" літо - пора жнив, адже юні техніки поєднують відпочинок із заняттями улюбленою справою.

s27396907

Так, з 30 червня по 4 липня 2017 року в м. Стрий Львівської області проходили Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (кордові моделі). Наші спортсмени: Козак Натан, Очколяс Олександр, Хилик Ярослав, Ткаченко Олександр, - разом з тренером команди Ткаченком О.В. поповнили призовий фонд новими медалями та в командний залік принесли почесне ІІ місце.

З 6 по 10 липня 2017 року в м. Києві відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі), в яких взяли участь Антоненко Дмитро, Попов Кіріл, Ткаченко Нікіта, Плаксюк Андрій, Соломаха Дмитро. Очолив команду Рябухін С.В. Команда авіамоделістів за підсумками змагань посіла ІІІ місце.

На Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з судномодельного спорту ("М" – швидкісні радіокеровані), які проходили з 19 по 23 липня 2017 року м. Глухові,Черкаську область представила команда спортивного клубу «Родниківка» (Уманський район) у складі Шейх-Абдін Валіда, Шейх-Абдін Назара, Велетнюка Сергія, Кікотя Владислава (керівник – Коваль В.В.). Спортсмени Шейх-Абдін Валід та Велетнюк Сергій посіли призові місця в особистому заліку.

З 21 по 27 серпня 2017 року у м. Одеса проходили Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з автомодельного спорту (радіокеровані моделі), де спортсмени мали змогу позмагатися та відпочити на березі Чорного моря. Команда Комунального закладу "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради" виборола ІІІ командне місце. В особистій першості Корсакевич В. посів І та ІІІ місце, Ткаченко Д. – 2 перших та 2 других місця.

Цікавою та плідною була поїздка делегації від Черкаської області до м. Кременчука, де з 22 по 25 серпня 2017 року проходив XVI Відкритий фестиваль дитячого кіно та телебачення "Веселка" та Всеукраїнський відкритий конкурс юних фотоаматорів "Ми – діти України".

У цьогорічному фестивалі Черкаську область представили команда вихованців відео-студії "Джерело" Черкаської районної станції юних техніків у складі Алхазова В. та Федоренка М. (керівник – Павлов О.А.) та команда Комунального закладу "Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради" у складі Вагеника В. та Литвина Т. (керівник – Король Є.Ю).

За підсумками кінофестивалю студія «Джерело» зайняла ІІ командне місце, а за результатами фотоконкурсу юні фотоаматори команди обласного центру науково-технічної творчості в загальному заліку посіли ІІ місце.

Також учасники фестивалю взяли участь у Святі Вишиванки до Дня Незалежності та Дня Державного прапора України в м. Кременчуці, побували на гомінкому Сорочинському ярмарку

Про це інформують в управлінні освіти і науки Черкаської ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100