реклама

реклама

За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм почесне звання «Заслужений працівник освіти України» присвоєно декану факультету української філології Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, професору Валентині Коваль.

Про це інформують у прес-службі навчального закладу.

Кандидату історичних наук, доценту кафедри історії України Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Богдану Чорномазу за вагомий особистий внесок у розвиток міської територіальної громади, активну громадську позицію, піднесення авторитету міста на рівні держави, багаторічну плідну працю та з нагоди Дня незалежності України присвоєно звання «Почесний громадянин м. Умань».

Колектив університету щиро вітає Валентину Олександрівну та Богдана Даниловича із почесними нагородами і зичить творчої наснаги, вагомих успіхів у здійсненні всього задуманого на довгі-довгі роки та нових здобутків у професійній діяльності й наукових пошуках.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100