реклама

реклама

Ініціативні мешканці Канева взялися створювати у місті першу справжню велодоріжку, пише «Kanos».

FetchOptImg.ashx Як зазначають автори ініціативи, у Каневі досить значна кількість громадян їздять на велосипедах, в той же час у місті взагалі відсутні велодоріжки так як і будь-які об’єкти велоінфраструктури.

«Багато мешканців та гостей міста мали б чудову можливість подорожувати велосипедом від центру міста до Святині всієї України – Тарасової гори. Розпочати розвиток велоінфраструктури міста Канева з побудови першої велодоріжки у місті – чудовий крок для початку розвитку Канева у культурному, соціальному та туристичному напрямках одночасно. Тож побудова велодоріжки – давня мрія і молоді, і дорослих, і дітей... Це буде доріжка радості і здоров'я, спорту і велотуризму», – констатують ініціатори проекту.

Також вони вітають включення в плани міської ради побудови велодоріжки від набережної (будинку по вулиці Героїв Дніпра,47) до Шевченківського національного заповідника довжиною 2 кілометри 300 метрів та закликають всіх небайдужих приєднуватись до реалізації відповідної ініціативи.

До речі окрім підтримки з міського та обласного бюджету, під час реалізації власного задуму ініціатори проекту розраховують на пожертви мешканців Канева, кошти Шевченківського національного заповідника (в межах підпорядкованої території), власників закладів «Княжа гора», «Карат», човнової станції та інших прилеглих до вулиці Шевченка закладів.

Крім того, кожен охочий зможе купити метр велодоріжки, отримавши про це відповідний сертифікат, або ж придбати спеціальну плиту і зробити свій напис на ній, тим самим закарбувавши своє ім'я на майданчику спонсорів.

Банківські реквізити для допомоги в реалізації проекту – ТУТ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100