реклама
Sucurity Police

реклама

Збігнєв Вейцман, експерт асоціації BORIS (Бюро Обслуговування Руху Ініціатив Соціальних), навчатиме учасників семінару «Школа співпраці з владою» механізму співпраці із владою. Захід відбудеться 21-24 вересня у межах  проекту «Молодь – рушійна сила реформ». Організатором є ГО «Молода Черкащина».

 

Пан Збігнєв Вейцман 25 років працює в асоціації BORIS (Бюро Обслуговування Руху Ініціатив Соціальних) і має неоціненний досвід розробки та впровадження механізмів співпраці і громадських консультацій. Зокрема, він стояв у витоків організації цих процесів у Варшаві, а згодом – у низці інших громад. Експерт має досвід роботи в Україні, Литві, Росії та країнах Вишеградської четвірки. Видав більше 50 тематичних публікацій. За свою роботу і великі досягнення нагороджений Хрестом за заслуги від Президента Польщі (2004 р.) та відзнакою «За заслуги перед Варшавою» (2013 р.).

Для того, щоб почути цього спікера та навчитися механізмам співпраці громади та влади  варто подати заявку на участь у навчанні - https://goo.gl/IClQx1 Дедлайн – 10 вересня!

Детальніше про семінар «Школа співпраці з владою» http://tvorci.org.ua/?p=1065

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Тамара 08.09.2017 10:34
А в чём сотрудничать эффективно- в дерибане,так нас туда не пускают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Тарас 08.09.2017 05:59
Для того,чтобы эффективно сотрудничать с владою,необходи мо,чтобы власть была такою же,как в Польше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100