реклама

реклама

З 1 жовтня в Шполянській міській об’єднаній тергромаді запрацює ЦНАП. Про це сьогодні на зустрічі з журналістами повідомив Шполянський міський голова Сергій Кравченко.

n_01202

– ЦНАП діятиме згідно рішення сесії. Зараз іде підготовчий етап. Визначено приміщення, оголошено конкурс на посаду начальника відділу і сформовано штат. Чим більше розширятиметься спектр послуг, тим більше ставатиме штат. Зараз ми плануємо надавати близько 20 послуг. У перспективі – до 200-т…

Шполянська міська об’єднана територіальна громада була утворена 26 січня об’єднанням Шполи та села Кримки. Потім 22 серпня до громади було приєднане село Скотареве. Загальне населення громади складає 18 тисяч 329 осіб.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 без іронії 08.09.2017 08:57
Проїздив нещодавно Шполою, приємно, місцева влада робить там багато. ЦНАМ - це те ж дуже добре і люди позитивно оцінять надані їм послуги. Що "напрягає", так це оприлюднена в цій статті загальна кількість населення громади: Шпола + Кримки + Скотареве = 18329 осіб. За даними ВІКІПЕДІЇ, станом на 2011 рік тільки в місті Шпола проживало 18112 осіб. Є надія, що ЦНАП, як елемент соціальної інфраструктури, позитивно вплине на збереження демографічного потенціалу громади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100