реклама

реклама

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатому за фактом вимагання неправомірної вигоди головою комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та комунального господарства однієї з міських рад області у керівника суб’єкту господарювання за сприяння у вирішенні питання щодо передачі останньому в оренду нерухомості.

В ході досудового розслідування встановлено, жінка, будучи обраною депутатом міської ради та одночасно будучи головою постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та комунальної власності, діючи умисно, з корисливих мотивів, у період часу з березня до травня 2017 року під час особистих зустрічей з директором одного із приватних підприємств, вимагала неправомірну вигоду шляхом висунення категоричної вимоги надати їй грошові кошти в сумі 2000 (дві тисячі) доларів США за позитивне вирішення питання щодо прийняття рішення про надання в оренду нежитлових приміщень, з метою подальшого розташування фармацевтичної мережі. Реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на одержання неправомірної вигоди в сумі 2000 (дві тисячі) доларів США від директора, в травні 2017 року,  під час особистої зустрічі з ним біля торгового центру, одержала від директора обумовлену нею раніше суму 2000 (дві тисячі) доларів США.

19 травня 2017 року жінці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а саме одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт відносно депутата направлено до суду, їй загрожує покарання у виді позбавлення волі від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це інформує Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Канів 11.09.2017 23:10
Ця точно брала .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Небайдужий 11.09.2017 17:31
Це вже не перше в області таке кримінальне провадження, відкрите відносно депутата та голови комісії, який реально нічого не вирішує, що наштовхує на думку можливої провокації хабаря.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 федор принципиальный 11.09.2017 16:49
Пока еще никого не посадили.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100