реклама

реклама

У четвер, 14 вересня, о 18.00 в обласному художньому музеї (вул. Хрещатик, 259) стартує благодійний аукціон картин АТОвця Валерія Сліпенка. Усі виручені від продажу його графічних робіт кошти спрямують на лікування самого автора.

1_938

Медики діагностували в чоловіка серйозне онкологічне захворювання. Оперування захисника українських кордонів вартуватиме близько 50 тисяч доларів. Утім, таких грошей ні в нього, ні в його родини немає.

Ініціювали продаж картин «із молотка» заступник міського голови, депутати обласної ради Роман Буданцев та міської ради – Роман Діскант. На їхнє переконання, допомогти людині, яка воює за нашу незалежність, – обов’язок кожного громадянина.

37-річний черкащанин Валерій півтора роки перебував на східних рубежах у складі 79-ї десантно-штурмової бригади. Ще під час служби почав гірше бачити на одне око. Тоді це стало сигналом про більш серйозні проблеми зі здоров’ям. Після обстеження з’ясувалося: у нього «хондросаркома кістки 2 ст. (пухлина середнього ступеня злоякісності), G2 з аномально різко вираженими звапнінням і окостенінням матриксу пухлинної тканини».

Нині ж у музеї можна ознайомитися із творчістю художника-атовця: там триває персональна виставка його 12 робіт. Малює він із раннього дитинства. Кожна з його картин, зізнається Валерій, це відображення всіх пережитих ним емоцій та його сприйняття світу навколо.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100