Працівники поліції вилучили у 30-річного жителя міста Золотоноша гвинтівку та клинковий багнет. Відкрито кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України, інформують у секторі комунікації поліції Черкаської області.

PM359image002

Під час проведення профілактичних заходів спрямованих на виявлення та вилучення з незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки, та відпрацювання території Золотоніського району, було зупинено автомобіль під керуванням 30-річного жителя міста Золотоноша, який під час розмови поводив себе підозріло.

Під час огляду його автомобіля було виявлено та вилучено гвинтівку Мосіна калібру 7,62 мм та багнет-ніж часів Другої світової війни. Вилучена зброя направлена для проведення відповідного експертного дослідження. На запитання правоохоронців, де взяв згадані речі, чоловік пояснити не зміг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

PM344image003

PM919image001

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Сидоров. 15.09.2017 08:24
Неухоженное оружие. Пять нарядов сортиры чистить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100