реклама

реклама

12 вересня черкаські свободівці переконали представника цирку «Олімп» не використовувати диких тварин  у своїх виставах. Цей цирк приїхав із гастролями до Черкас і, попри заборону законом, анонсував у своїй рекламі присутність у шоу ведмедів, дикобразів, лам та інших тварин.

Свободівці одразу після появи в місті реклами про цирк із тваринами забили на сполох. Націоналісти звернулися до міського голови і виконкому з вимогою не надавати дозвіл на розміщення цирку. Також націоналісти зареєстрували петицію на сайті міської ради Черкас із такою ж вимогою до депутатського корпусу. Буквально за 2 дні петиція набрала більше ніж необхідно голосів і була направлена на розгляд.

Діана Тяско, активістка міської організації «Свободи» напередодні початку вистав цирку відвідала засідання міськвиконкому. Там стало відомо, що на його розгляд не надходило прохання розмістити пересувний цирк із тваринами на території КП «Центральний стадіон».

«На засіданні виконкому нам порадили звернутися безпосередньо до директора центрального стадіону, адже він має право надавати дозволи на оренду території КП без узгодження з виконкомом. Тож ми з побратимами із «Соколу» вирішили поспілкуватися з директором стадіону й повідомити йому про те, що розміщення пересувного цирку з дикими тваринами на території очолюваного ним підприємства є незаконним» − розповіла Діана Тяско.

Юрій Гончаров, директор КП «Центральний стадіон» повідомив, що не знав про використання цирком «Олімп» диких тварин. Директор запросив представника цирку до спілкування з активістами.

Після наполягання націоналістів представник «Олімпу» повідомив, що не використовуватиме диких тварин на виставі в Черкасах, інформує прес-служба партії

реклама

Коментарі  

 
0 #3 прохожий 19.09.2017 09:39
Свободівців у клітки замість тварин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Регіональна Тальнівщина 18.09.2017 19:23
Саакашвілі цього разу не приїхав :(
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Угу 18.09.2017 16:32
І звірі цілодобово сидять у клітках....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100