Зловмисник викрав майно з домоволодіння прочанина. Сума завданих збитків становить близько 45 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження.

До Уманського відділу поліції звернувся громадянин Ізраїлю з заявою про те, що з його будинку викрадено майно. Чоловік пояснив, що тривалий час перебував в Ізраїлі, а коли приїхав в Умань у свій будинок, виявив що зникла побутова техніка та меблі. Зловмисник викрав холодильник, мікрохвильову піч, чотири дерев’яних ліжка, вісім матраців та вісім комплектів постільної білизни.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється в причетності до вчинення крадіжки. Ним виявився 19-річний раніше судимий місцевий мешканець.

За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Про це інформують в секторі комунікації поліції Черкаської області.

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 Уманский Еврей 20.09.2017 04:05
Не могу не похвалить полицию что раскрыли это дело, но просто интересно, не ужели соседи не видели, когда выносили вещи из квартиры? А что же слышно с делом о нападении на синагогу в прошлом Декабре 2016? Где подозреваемые? Где аресты? Луценко чего спишь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 СОЛДАТ 19.09.2017 20:37
Три портсигара,три кинокамеры,три пиджака замшевых...Все як у Гайдая в його комедіі :lol: .Тепер питання.Тут Моня (він же "Уманський єврей")- настирливо нав"язує нам думку про те,що хасиди ну просто спасають уманчан від голодноі смерті,допомага ють заробити копієчку на яку уманчани потім живуть цілий рік після закінчення паломництва наших "пейсатих друзів".І тут виявляється що квартири "пейсатим"здають громадяни Ізраілю (бо навіщо в хаті 4 ліжка і 8 матраців?),які купили іх зазжалегіть.Виходить що Моня або поц,який нам бреше,або такий собі шлімазл, який абсолютно не "шарить" в тонкощах бізнесу по-єврейськи. :lol: А якщо ще й виявиться що той 19-ти річний рецидивіст теж є євреєм - то що нам взагалі думати про учнів і послідовників Нахмана? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100