реклама

реклама

Через вибух постраждало двоє громадян Ізраїлю – хлопчик 2004 року народження та його батько. Здоров'ю 13-річного підлітка з Ізраїлю, який отримав незначні пошкодження від вибуху в Умані, нічого не загрожує.

PM889image003 Про це заявив перший заступник глави Нацполіції В'ячеслав Аброськін, який перебуває на місці події, інформує «Сегодня».

«Дитина наразі не має будь-яких розладів здоров'я і буквально тільки що була поряд з нами», – розповів В'ячеслав Аброськін в ефірі одного з телеканалів.

За його словами, паломники-хасиди фактично мешкали в гаражі, в якому стався вибух.

«Вибух прогримів неподалік гаража, в якому мешкали громадяни Ізраїлю. Це більше семи осіб. Отримав легкі поранення – різані рани кисті руки – хлопчик 2004 року народження, якому була надана допомога. Також отримав забій тулуба його батько, який також перебував у цьому гаражі», – повідомив заступник голови Нацполіції.

Він зазначив, що громадяни Ізраїлю мешкали в цьому гаражі кілька днів. Вони постійного там перебували, крім того часу, коли повинні були молитися в синагозі.

Зараз тривають слідчі дії. Фахівці також з'ясовують, що за предмет вибухнув в Умані.

«Встановлюються всі мешканці будинку № 46 по вулиці Пушкіна в Умані, де проживають паломники. Буквально в одному під'їзді проживає близько 600 осіб. Активно йде робота спільно з поліцією Ізраїлю», – додав В'ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, сьогодні вранці прогримів вибух в м Умань, де тисячі паломників-хасидів святкують Рош-га-Шана – Новий рік за іудейським календарем.

Заступник голови Нацполіції заявив, що вибух в Умані правоохоронці кваліфікували як хуліганство і не вважають подію терактом. Наразі кримінальне провадження порушено за ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 СОЛДАТ 22.09.2017 10:18
Цитую Уманский Еврей:
Надо запретить чтобы хасиды жили в гаражах. По последним новостям, полиция считает что кто то из 9 этажки бросили наверное гранату. Хулиганство или теракт? Думаю теракт.

По последним новостям гранату на гараж,в котором жили хасиды, кинули из дома неподалеку от гаража.Дом тоже заселен хасидами.Хасиды терроризируют хасидов? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Уманский Еврей 22.09.2017 02:41
Надо запретить чтобы хасиды жили в гаражах. По последним новостям, полиция считает что кто то из 9 этажки бросили наверное гранату. Хулиганство или теракт? Думаю теракт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Л 21.09.2017 14:39
Ох і безграмотно написано :o :-x
чи сказано ... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100