реклама

реклама

На Катеринопільщині зловмисник обікрав свого односельця. За вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до інших аналогічних злочинів на території села, повідомляють у поліції області.

130920172324116994835 До працівників Катеринопільського відділення поліції звернувся 43-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з його нежилого будинку викрали металеві вироби та речі домашнього вжитку.

Поліцейські провели ряд оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий 26-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, крадій вночі збив навісний замок з дверей будинку та зайшов в приміщення, звідки виніс металеві вироби, килими з подушками. Металеві предмети молодик здав на брухт, іншу частину краденого майна продав своїм знайомим. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до інших аналогічних злочинів, що трапились в даному селі.

За даним фактом Катеринопільським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100