реклама

реклама

Рішення купити двокімнатну квартиру в CHICAGO Central House — це однозначно правильний вибір: адже власна двокімнатна квартира в житловому комплексі CHICAGO Central House є ідеальним варіантом для постійного проживання, відпочинку й роботи. Такі квартири розташовані на різних поверхах новобудови, що дає покупцю можливість обрати бажаний варіант. Варто звернути увагу на те, що квартири на верхніх поверхах мають панорамні вікна, що дозволяє любуватися панорамою історичного центру Києва.

31393-1

В залежності від фінансових можливостей та складу сім’ї покупець може обрати оптимальну площу житла: у новобудові пропонуються об’єкти двокімнатної нерухомості розмірами від 63 до 119,24 м².

Переваги двокімнатної квартири в Києві

Двокімнатна квартира — це та «золота середина» між маленькою однокімнатною та надто великою трикімнатною нерухомістю. Гостинна людина або невелика сім’я, що має одного чи двох дітей, навряд чи захоче жити в одній кімнаті. Набагато вигідніше та зручніше буде придбати квартиру, де всі члени сім’ї можуть працювати, вчитися та відпочивати з комфортом, не турбуючи один одного. Іншими перевагами двокімнатної квартири є:

1. Універсальність. Таке житло ідеально підійде як одній людині, так і сімейній парі с дітьми.

2. Економічна вигода. Якщо власник з якихось причин вирішить продати двокімнатну квартиру, він дуже швидко знайде покупця, якому зможе реалізувати нерухомість за вигідною ціною. Двокімнатні квартири користуються великим попитом на ринку.

3. Вільне планування. Це додатковий плюс придбання двокімнатної квартири в ЖК CHICAGO Central House. Її власник може обрати будь-яке планування на свій смак, або скористуватися пропозиціями компанії. Професійні архітектори та дизайнери забудовника допоможуть оформити квартиру, зроблять її комфортною та затишною.

4. Широкий вибір розміру житла. Доступні квартири площею від 63 до 119,24 м² — це допоможе обрати саме такий варіант, який би повністю задовольняв потреби сім’ї в житловій площі.

Житловий комплекс у Києві знаходиться на стадії будування: його введення в експлуатацію планується навесні 2018 року. Квартири продаватимуться з базовим ремонтом, що дає покупцю можливість обставити їх на свій смак, і вибрати найкраще планування, яке б повністю відповідало його звичкам та побажанням.

Двокімнатні квартири створені для творчих та ділових людей, молодят та зрілих пар с дітьми, які хочуть почувати себе в домі, немов у фортеці. Затишна квартира стане чудовим місцем для творчості, роботи, відпочинку та сімейних вечорів.

Висновки

Затишні квартири стануть надійним притулком для кожного члена невеликої родини, або подарують комфорт та спокій єдиному власнику. Придбання двокімнатної нерухомості в житловому комплексі CHICAGO Central House — це не лише можливість проживати в сучасній новобудові, але й значний вклад у майбутнє: нерухомість цінується в усі часи.

* Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 к 25.09.2017 15:50
Все, щас все кидаю і біжу купувати квартиру, краще дві
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Містянин 25.09.2017 13:01
"* Реклама" - ну вибачте так "заси*ати" інформаційний простір не потрібно! Краще додайте якусь світову новину, цікавий факт, досягнення в галузі ніж такий непотріб в вигляді такої реклами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100