Кам’янським відділом Смілянської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя по факту збуту останнім наркотичних речовин.

З метою викриття всієї незаконної діяльності даного громадянина та отримання незаперечних доказів, прокурором надано дозвіл на проведення працівниками Національної поліції оперативної закупки,за результатами якої підозрюваний продав за грошові кошти наркотичний засіб «амфетамін» іншому місцевому жителю.

В ході досудового розслідування проведено ряд слідчих дій за результатами яких отримані достатні докази причетності злочинця до інкримінованого злочинного діяння, в зв’язку з чим останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини).

Наразі за клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту .

На даний час вживаються необхідні заходи для закінчення досудового розслідування та скерування обвинувального акту до суду з метою притягнення підозрюваного до кримінальної відповідальності.

За вчиненняданого правопорушення чинним законодавством передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком від 4 до 8 років.

Кам’янський відділ Смілянської місцевої прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100