У першому колі «Златокрай 2017» програв «Олімпу» на їхньому полі.

ф1

Початок матчу команди притиралися одини до одного. Лише на 5 хвилині господарі організували якісну атаку, але із точним ударом не склалося. Поступово почала вимальовуватися перевага «Златокраю 2017». Дробітько вдарив по воротах, але Іщенко забрав м’яч у куті воріт. Суперники не втрачають часу і атакують у бік золотоніських воріт, але заважають захисники. Натомість господарі поля намагались гострим пасом створити небезпечний момент і на 28 хвилині матчу голкіпер «Олімпа» відбив, але на підпорі Бабій  переправив м’яч у ворота. Мінімальна перевага 1:0 додала сил хлопцям, гравці «Златокраю 2017» були заведені, як годинник.

Другий тайм кам’янська команда почала досить активно і в одному з моментів м’яч після небезпечного удару Решетняка пролетів у лічених сантиметрах від «дев’ятки» золотоніських воріт.

Півзахисники золотонісців раз по раз створювала напругу у штрафній гостей. Та згодом (78 хв.) Масло після пасу Аргеєва виходить один на один із воротарем кам’янської команди і переграє його – 2:0. Гості побігли відігруватися, але гольові моменти посипалися на їхні ворота. На щастя для кам'янчан, що тричі гострі простріли вздовж їхніх воріт не досягали мети.

Загалом вийшла цікава гра, де кожну з команд влаштовувала лише перемога

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100