реклама

реклама

Анатолій Бондаренко не бачить сенсу в подальшому функціонуванні нинішнього складу Черкаської міськради. Про це міський голова заявив щойно під час прес-конференції.

Бондаренко3

– Ця рада вичерпала себе. Підкуп депутатів, шантаж, залякування, погрози працівникам Черкаського міськвиконкому. Після цього (убивства депутата Михайла Бінусова, – ред.) – напевне, здорове суспільство має поставити (в діяльності ради, – ред.) крапку, – вважає Бондаренко. – Організоване злочинне угруповання кинуло виклик усім жителям нашого міста! Сьогодні вбито Михайла Бінусова, завтра можуть убити кого завгодно, в тому числі й правоохоронців. Я вимагаю від поліції (тому що вірю, що там залишилися чесні, порядні люди), від Лютого (який, я впевнений, не замазаний у цьому), всебічного і неупередженого розслідування. Інакше я буду змушений звертатися до громади і піднімати її.

Нагадаємо, місцевим керівниками прокуратури та СБУ Анатолій Бондаренко не довіряє, оскільки вважає, що вони «перебувають сьогодні під впливом кримінального угруповання, про яке говорив Генеральний прокурор Юрій Луценко».

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Ульянов-Ленин 29.09.2017 14:01
Цитую Бондаренко:
Бондаренко не бачить сенсу в подальшому функціонуванні нинішнього складу міськради

Растелять .....
Терор, терор и только терор по закону революционнго времени.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Ах 29.09.2017 12:59
От якби люди на посади керівників йшли через конкурс, як вимагає Закон, а не через лазєйку "радник мера" то можливо цього сьогодні б і не було. Так, що не слід вину на когось перекладати, тоді і ікони не будуть тріскати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Ох 29.09.2017 12:40
Цитую Бондаренко:
Я вимагаю від поліції....

Хорошо сказано !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 володимир 29.09.2017 12:01
Поки роблять Кожухівські,Кри лови та інша гидота, толку не буде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100