реклама

реклама

З 1 жовтня 2017 року виконавчим директором PLEON Talan офіційно призначена Наталія Дадівєріна, яка раніше обіймала посаду директора по роботі з клієнтами.

dadiverina У Черкасах Наталію Ігорівну знають як колишнього керівника проектів компанії «Київстар». За її ініціативи компанія здійснювала серію соціально значущих заходів, зокрема, на підтримку дитячих закладів. Читачі «Прочерку» пам’ятають ініційований Наталією Дадівєріною проект #Vkraina.

«Ми раді, що PLEON Talan очолить саме Наталя, професіонал з багаторічним досвідом в області комунікацій. Її лідерські якості та відданість справі сприятимуть подальшому зростанню і розвитку агентства», – коментує Ендрю Бейн, президент холдингу Atlantic Group.

Наталія – експерт з комунікацій з більш ніж 20-річним досвідом роботи в міжнародних і національних компаніях; кандидат філософських наук; успішно завершила навчання за курсами маркетинг, стратегічне планування, фінанси та економіка МВА програми Единбурзької бізнес-школи (Heriot-Watt University, Edinburgh, Scotland).

Серед професійних компетенцій Наталії — стратегічне планування, ефективна розробка і реалізація комунікацій в період змін і трансформацій, антикризове реагування, репутаційний менеджмент і КСВ-проекти. На посаді виконавчого директора PLEON Talan Наталія продовжить розвивати агенцію, пропонуючи клієнтам кращі практики і комплексний підхід у сфері інтегрованих комунікацій.

«Щиро вдячна за довіру керівництву AGAMA communications. Пишаюся командою PLEON Talan, з якою найбільш амбітні плани втілюються в реальність, примножуючи наші досягнення і здобутки наших клієнтів. Цінністю PLEON Talan завжди була, є і буде відповідальність: перед клієнтами, перед професією, перед країною. Ми продовжимо рухатися цим шляхом, розвиваючи агенцію, ринок, розробляючи ефективні рішення задач для бізнесу наших клієнтів», — коментує своє призначення Наталія Дадівєріна.

Pleon Talan («Плеон Талан») — одна з найбільших PR-агенцій України.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Читач 29.09.2017 14:48
А вона що - черкащанка? Якщо ні - то де позначка "На правах реклами"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100