реклама

реклама

З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень та надання кваліфікованого роз'яснення в найкоротші терміни, а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до Державної екологічної інспекції у Черкаській області начальником — Поліщуком Сергієм Анатолійовичем та заступником начальника Держекоінспекції у Черкаській області - Позняковим Олександром Володимировичем постійно проводиться особистий прийом громадян.

Особистий прийом громадян проводиться керівництвом Інспекції відповідно до розподілу функціональних обов'язків, а у разі відсутності керівництва — уповноваженими ним посадовими особами, керівниками і посадовими особами структурних підрозділів Інспекції, до компетенції яких належать відповідні питання.

Прийом керівництвом Інспекції здійснюється за попереднім записом у дні та години, визначені графіком особистого прийому громадян.

Запис громадян на прийом проводиться працівниками сектора організаційно-аналітичного забезпечення і взаємодії з громадськістю та ЗМІ в робочі дні.

Попередній запис на особистий прийом до керівників Інспекції проводиться не пізніше ніж за один робочий день до дати проведення особистого прийому:

з понеділка по четвер — з 09.30 до 13.00 та з 14.00 до 17.00;

у п'ятницю — з 09.30 до 13.00 та з 14.00 до 15.30.

Запис проводиться за адресою: м. Черкаси, вул.. Вернигори,17, п'ятий поверх, кабінет 516, або за телефоном: (0472)63 09 87.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Висоцький 02.10.2017 15:36
А Олекка прийом проводив прямо у Спортохоті за столом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100