реклама

реклама

Політолог Володимир Цибулько пропонує розглядати затримання угруповання «Торпеда» не як результат успішних реформ у відомстві, а як наміри Арсена Авакова зміцнити свої політичні позиції, пише "Радіо Свобода".

«Останнім часом, атакуючи керівника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка, Арсен Аваков і його команда мала демонструвати активність у своїй площині. Ця справа виглядає як «політтехнологічна консерва» для Авакова, яку можна було будь-коли витягнути на люди. Але насправді суспільство бачить, що реформи відомства не є ефективними. Затримання «Торпеди» не покращує загального стану боротьби зі злочинністю, але підіймає інформаційний шум», – стверджує політтехнолог.

Експерт групи реформування органів правопорядку в «Реанімаційному пакеті реформ» Євген Крапивін пов’язує повідомлення про ліквідацію угруповання «Торпеда» з бажанням нового керівництва Нацполіції показати свою ефективність.

«З приходом Сергія Князєва на посаду керівника Нацполіції пріоритетом цього відомства стала боротьба з організованою злочинністю. Тому такі кейси ідуть у медійному руслі протидії ОЗГ, протидії розпалюванню міжнаціональної та міжрелігійної ворожнечі. Можна залучити послів інших країн і показати, наскільки Україна дбає про захист національних меншин», – зауважує Крапивін.

За словами експерта, в МВС навмисно обрали темою прес-конференції факт про затримання членів злочинного угруповання, щоб продемонструвати: поліція дійсно може розкривати резонансні злочини. При цьому Крапивін уточнює, що в Україні за останній рік не відбулося ні суттєвого поліпшення, ані погіршення показників розкриття злочинів.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Уманский Еврей 04.10.2017 02:56
Я очень надеюсь что это действительно те бандиты, расисты, антисемиты которые столько пакостей наделали по всей Украине и в Умани, а не просто "на кого то надо всех собак повесить и закрыть дело"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 пенсіонер 03.10.2017 14:06
Бригада кукареку намагається наїхати на бригаду Торпеди.Якщо проаналізувати злодіяння вказаних угрупувань,то колектив Валерія Івановича я відніс би до шалості ясельної групи дитячого садочка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 крот 03.10.2017 10:44
Цибулько,палий, яхно.фiсенко,таран,п ортников.и к сожалению многие другие эрзац политологи,это проплаченные банковой, гн..ды.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Ді-джи 03.10.2017 08:38
:-) перший раз чую прізвище відомого експерта!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Оце намолов! 02.10.2017 23:52
Якась каша з висловлювань, дешевих понтів про "медіакейси" і вигадок. :-x
По-перше,"політолог" мав би розібратися, що ОПГ Торпеди - це аж ніяк не три чоловіка, яких затримали - а отже, говорити про "ліквідацію" всього цього ОПГ не доводиться.
По-друге, самого Торпеду покищо ніхто не арештовував - то як можна щось там слюнявить з приводу того, що "підіймає інформаційний шум"?
Одним словом, Цибулько повністю втратив нюх як "політолог-експерт" і слухати його вже зовсім не цікаво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100