реклама

реклама

Завтра на мосту через річку Дніпро стартують роботи з асфальтування правого проїзду. У зв’язку з цим час роботи пропускних «вікон» для автомобілістів зміниться, говорить начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового облдержадміністрації комплексу Сергій Чубань.

Ранкове «вікно» запрацює на годину раніше. Тож автомобілісти зможуть проїхати мостом з 5 до 8 години ранку. Опісля на об’єкті відразу ж розпочнуться роботи з укладання асфальту.

– Це – тривалий виробничий процес, який вимагає безперервності робіт, – відзначає посадовець. – Розпочнуть асфальтування відразу ж по закриттю ранкового пропускного «вікна». Зважаючи на технологію та масштабність робіт, вечірнє «вікно» запрацює на дві години пізніше, ніж зазвичай. Тобто орієнтовно з 18.00 до 21.00. Однак відкриття вечірнього «вікна» можливе із затримками. Тож прошу водіїв поставитися з розумінням до тимчасових незручностей і, за можливості, перенести свої поїздки на інший день. Ми працюємо над стратегічно важливим об’єктом, якісний ремонт якого – найголовніший пріоритет.

Сергій Чубань додав, що, зважаючи на тривалість робіт, такий графік можливо діятиме і в четвер. Про подальші зміни роботи пропускних «вікон» інформуватимемо додатково.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Коп 04.10.2017 08:17
Як ви вже достали своїм ремонтом. Обіцяли до кінця вересня, потім до кінця жовтня, зараз розповідаєте про кінець листопада... А головне що ліва сторона мосту ще не роблена...а попереду морози та дощі... І на мосту в таку погоду навіть в машині то не жарко буде...

Хто поніс відповідальніст ь за срив строку ремонту?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Левко 03.10.2017 22:04
Кирпа від Борисполя до Києва капітально відремонтував автобан за 4 місяці. Працювали в основному в ночі. Вдень проїзд був вільнив в обидва боки. Бездарі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 федор принципиальный 03.10.2017 18:01
О том,что мост-это стратегически важный объект надо было думать еще до начала ремонта,а то,что вы просрали лето,длинный световой день,а теперь нам рассказываете какие вы герои,первый виновник в этом бардаке тупой и безмозглый губер,при сталинских временах он бы был еще расстрелян прямо на мосту еще три месяца назад,о изменениях перехода моста сообщайте через радио,ТВ ИЛИ ОБЪЯВЛЕНИЯМИ У МОСТА заблаговременно .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Ченчик 03.10.2017 17:55
Як вже дістав цей ремонт. А обіцяли ж за 3 місяці зробити, а зараз навіть і половина робіт не виконана. Щасливий той, хто після 19 червня не їздить у напрямку Золотоноші. Тут яскраво видно всю нашу безалаберність і брехливість, особливо владну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100